شما اینجا هستید
آخرین اخبار » صادرات نفت ونزوئلا کاملا متوقف شد

به گزارش ‘صدای صادرات‘ از خبرگزاری اقتصادآنلاین، خبرگزاری رویترز امروز نوشت که صادرات نفت ونزوئلا که در پی ممانعت آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود و خروج تمام نفتکش‌های تحریم شده به آب‌های این کشور به حداقل رسیده بود، اکنون قطع شده است.

رویترز به نقل از چهار منبع آگاه نوشت مسئولان بنادر ونزوئلا درخواستی برای صدور مجوز عزیمت کشتی‌های بارگیری‌شده دریافت نکرده‌اند و توقف صادرات نفتی ونزوئلا در حالی رخ می‌دهد که آمریکا دیروز نیکولاس مادورو (رئیس‌جمهوری ونزوئلا) و همسرش را طی عملیاتی در کاراکاس دستگیر و برای محاکمه در نیویورک از این کشور خارج کرده است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا دیروز (۱۳ دی) در جریان یک نشست خبری گفت که “تحریم نفتی” ونزوئلا به طور کامل اجرا و واشنگتن بر گذار سیاسی در این کشور آمریکای جنوبی نظارت خواهد کرد.

در ادامه گزارش رویترز آمده است: چندین نفتکش که به‌تازگی نفت خام و سوخت را به مقصد نقاطی از جمله آمریکا و آسیا بارگیری کرده بودند، حرکت نکرده و شناورهای دیگری که منتظر بارگیری بودند، خالی مانده‌اند. هیچ نفتکشی نیز دیروز بارگیری نکرد.

به گفته منابع آگاه و اسناد شرکت ملی نفت ونزوئلا، تعلیق کامل صادرات نفت، از جمله نفتکش‌های اجاره شده توسط شرکت آمریکایی شورون، می‌تواند کاهش تولید در میادین نفتی ونزوئلا را شتاب دهد؛ زیرا در هفته‌های اخیر ظرفیت مخازن ذخیره‌سازی و حتی کشتی‌های مورد استفاده برای ذخیره‌سازی شناور به سرعت تکمیل شده است.

منبع: ایرنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

| پایگاه خبری صدای صادرات