true
true
true
true
به گزارش ‘صدای صادرات‘ از ایمنا، احسان علینژاد در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: تصاویری از گوشت بسته بندی و لوکس ۵۰۹ هزار تومانی بدون استخوان و مغز ران گوسفندی که هفت درصد یک لاشه گوسفند را تشکیل میدهد، منتشر و قضاوت میکنند.
وی اضافه کرد: هماکنون گوشت منجمد ایرانی با کیفیت به قیمت ۱۵۰ هزار تومان و گوشت گرم وارداتی با کیفیت توسط بخش خصوصی با قیمت ۲۴۷ هزار تومان عرضه میشود.
معاون امور ارتباطات مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی در توئیت دیگری نوشت: گوشت با کیفیت گوسفندی عشایری و روستایی مازاد که چند ماه قبل از بازار جمع آوری شده به صورت منجمد هماکنون در فروشگاههای سراسر کشور به قیمت ۱۵۰ هزار تومان عرضه میشود.
- مریم فراهانی
- کد خبر 10600
- بدون نظر
- پرینت
true
true
false
true
true
لینک کوتاه
https://sedayesaderat.ir/?p=10600
true
true
true
true