شما اینجا هستید
اقتصاد پسا کرونا » در ماه‌های آینده تورم را به‌صورت پلکانی کنترل می‌کنیم

به گزارش ‘صدای صادرات‘  «سیداحسان خاندوزی» در حاشیه مراسم افتتاح مدرسه تابستانه سیاستگذاری در جمع خبرنگاران درباره وضعیت بورس و افت اخیر آن، اظهار داشت: در موضوع بورس چند موضوع دخیل است و تنها به وزارت اقتصاد و سازمان بورس مربوط نمی‌شود و مسائلی است که در حوزه قیمت‌گذاری‌ها و مسائل مربوط وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نفت هم در آن دخیل هستند.

وی افزود: به رئیس سازمان بورس گفتم که درباره بورس بسته‌ای آماده و توضیحات لازم در این باره را ارائه کنند.

وی درباره اختصاص سهام عدالت به جاماندگان نیز گفت: تکلیف قانون بودجه امسال در بحث سهام عدالت را وزارت اقتصاد با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که باید مشمولان را با اولویت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی تعیین کند، برعهده دارد.

خاندوزی ادامه داد: بر این اساس مقدمات مربوطه و پیش‌نویس مصوبه مربوط به سهام عدالت جاماندگان باید در هیات دولت بررسی شود که آن را به کمیسیون اقتصادی دولت ارسال کردیم و به محض تصویب به هیات وزیران اجرایی می‌شود.

وزیر اقتصاد درباره کاهش نرخ رشد نقدینگی بیان کرد: دولت عواملی همچون کسری بودجه را که به تورم دامن می‌زند، را کنترل و مدیریت کرده و نسبت به دوره قبل موفق‌تر بوده است.

وی ادامه داد: در بحث رشد نقدینگی ناشی از عملکرد بانک‌ها نیز عملکرد خوبی ثبت شده و بانک مرکزی مراقبت لازم را در برابر رشد ترازنامه بانک‌ها، همچنان در دستور کار دارد.

خاندوزی گفت: جزیی از عوامل رشد نرخ تورم که در اردیبهشت و خرداد موجب رشد این شاخص شده، ناشی از عوامل طرف هزینه در تورم و افزایش قیمت تمام شده کالاها است.

وی تصریح کرد: مسائل خارجی اعم از تورم وارداتی و عوامل داخلی همچون افزایش قیمت نهاده‌ها، دستمزد و اصلاحات یارانه‌ای که در کشور رخ داد، مهم‌ترین عوامل کوتاه‌مدت رشد نرخ تورم است که دستور کار اصلی ستاد دولت قرار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که با مصوبات ستاد اقتصادی دولت در تیرماه شاهد کاهش نرخ رشد تورم باشیم و در ماه‌های آینده نیز تورم را به‌صورت پلکانی کنترل کنیم.

منبع: پایگاه خبری – تحلیلی اگزیم نیوز

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

| پایگاه خبری صدای صادرات